Промоции

|

Избери търговец

|

Свържете се с нас

Новият Ford Bronco

Новият Ford Bronco

Емблематичният американски офроудър

Идва в България

Bronco се очаква да бъде наличен в България в началото на 2023 г.

Всички данни за модела ще бъдат обявени своевременно преди пускането му на пазара.

Готови ли сте да дадете воля на
дивото в себе си?

КУЛТОВИЯТ АМЕРИКАНСКИ ОФРОУДЪР Е ГОТОВ ДА ЗАВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ

Винаги готов за приключения, неопитомен и изключително издръжлив, новият Ford Bronco съчетава наследството от своите емблематични предшественици с модерни технологии и модерност, гарантирайки на офроуд ентусиастите тръпката от свободната езда. Характеризиращ се със солидна конструкция, Ford Bronco успешно покри тестовете за екстремна издръжливост The Built Wild™, което означава, че шофирането в най-трудния терен не е предизвикателство за него. Отличаващ се с най-съвременното задвижване на всички колела и усъвършенствано стабилизиращо окачване с висока производителност, Ford Bronco доказва, че е неопитомен офроудър като Вас!

ОТКРИЙТЕ BRONCO

Истински свободен дух

Ford Bronco е истински офроудър за всякакви условия и най-взискателните настилки. Усъвършенстваната система за управление на терена GOAT (Go Over Any Terrain) ви позволява да избирате автоматични режими на шофиране, които да отговарят на всяка настилка. Мощните офроуд гуми, специалното окачване и подсилената конструкция на автомобила гарантират уверено шофиране при преодоляване на всяко предизвикателство.

ЛЕГЕНДАРЕН OFF-ROAD ДИЗАЙН

Ford Bronco със своя силен и строг силует стилистично препраща към култовите си предшественици, перфектно съчетавайки стил с модерност. Проектиран и за свободноото време и за ежедневието Bronco доставя единствено удоволствие. Ford Bronco може да бъде персонализиран в зависимост от вашите нужди, благодарение на което можете лесно да го пригодите към всяко пътуване. Оборудван с модулни врати и покрив, които се демонтират бързо и лесно. Добавянето на практични аксесоари като релси на покрива ще улесни отдиха на открито.

ИНТУИТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

Новият Ford Bronco е оборудван с модерни технологии, които осигуряват комфорт при шофиране и изключително изживяване при шофиране. Системата за комуникация и развлечение SYNC4 с 12-инчов сензорен екран позволява гласово управление на много функции, като навигация или телефонни разговори. Отличното качество на звука се осигурява от B&O Premium Sound System с 10 високоговорителя.

Заявете своя интерес за BRONCO новини!

Маркетинг комуникация от Ford България

Мото-Пфое, ще използва вашите данни, за да ви изпраща новини за новият Ford Bronco и премиерата му в България. За повече информация относно как ползваме предоставените от вас данни, споделянето им и вашите права, ви молим да посетите страницата ни Политика за поверителност.

Съгласие за ползване на Данните ви за маркетингови цели от Ford и Moto-Pfohe