НОВ ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДУХ

Не е задължително приключението да е само еднократно преживяване. За нас то е състояние на духа. Вие знаете, че нямате нужда от 20-килограмова раница и шестмесечен отпуск, за да се отправите в търсене на приключения. От ярките светлини на града до безкрайното небе – всяко място, всяко време и всеки момент ви носят нови изживявания. С новия Ford Kuga всяко пътуване е приятно приключение.

В УНИСОН С ВАШИЯ СВЯТ

ДВИГАТЕЛИ И ЗАДВИЖВАНЕ, СИГУРНОСТ

Икономични и надеждни дизелови и бензинови двигатели, пълен хибрид или плъг-ин хибрид – изборът е ваш. Нуждаете се от подобрена проходимост? Изберете опционалното задвижване на всички колела (4х4) в комбинация с дизелов двигател или пълен хибрид. Новият Ford Kuga е страхотен избор заради изключителното ниво на активна и пасивна безопасност. Доказателство е рейтинга на EuroNCAP: 5 звезди от максимум 5!

ОПИТАЙТЕ САМИ

Поискайте оферта

С предоставяне на личната си информация Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас. Ford България ще използва събраните данни, за да Ви информира за своите продукти и услуги. Вашата лична информация ще бъде използвана само от Ford и неговите официални търговски представителства в БългарияПовече за политиката ни за поверителност можете да научите тукСвържете се с посочения администратор, в случай че желаете да актуализирате или коригирате данните, които сте ни предоставили доброволно.